Ndërlidhjet

PRAGË


Organizata për të drejtat e njeriut Human Rights Watch ka lëshuar një raport ku përshkruan përdorimin e gjërë dhe sistematik të torturës në Çeçeni. Grupi tha se ka dokumentuar më shumë se 100 raste të torturës. Human Right Watch tha se të arrestuarit i janë nënshtruar torturës në qendrat zyrtare dhe të fshehta të paraburgimit në Çeçeni, ndërsa torturuesit asnjëherë nuk janë ndëshkuar.
XS
SM
MD
LG