Ndërlidhjet

VARSHAVË


Në ditën e dytë dhe të fundit të vizitës së tij në Poloni, presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu ka vizituar sot kampin më famëkeq të nazistëve Auschvitz, ku gjatë Luftës së Dytë Botërore më shumë se 1 milion njerëz janë vrarë, kryesisht hebrejë. Presidenti Moisiu ka vizituar Poloninë, me qëllim që të kërkojë mbështetje nga ky vend për aspiratat Shqipërisë për tu anëtarsuar në NATO.
XS
SM
MD
LG