Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori Joachim Ruecker dhe kryeministri i Kosovës, Agim Çeku në takimin e sotëm të rregullt javor janë pajtuar se është bërë punë e mirë në drejtim të përmbushjes së standardeve për Kosovën, veçmas në përmbushjen e 13 pikave të Grupit të Kontaktit. Ata kanë potencuar nevojën e angazhimit më të madh në disa procese në fushën e veprimit të Ministrisë për Kthim dhe Komunitete.
XS
SM
MD
LG