Ndërlidhjet

BEOGRAD


Torbjorn Solstrom, i dërguari i zyrtarit të lartë të BE-së, Havier Solana në Kosovë, ka thënë se nuk pret që zgjidhja për statusin e Kosovës të shkaktoj destabilizim, megjithëse si Prishtina ashtu edhe Beogradi janë thellë të ndarë lidhur me këtë çështje. "Zgjidhja ofron rrugën përpara ndërsa status-kuoja është e paqëndrueshme", tha zoti Solstrom. Ai mëtutje është shprehur se "nuk dëshiron të spekuloj për procesin lidhur me statusin e Kosovës" dhe shtoi se "një gjë është e qartë - ndarja nuk është opsion".
XS
SM
MD
LG