Ndërlidhjet

TIRANË


Bashkimi Evropian ka kërkuar nga vendet e Ballkanit Perëndimor, që ta shtojnë bashkëpunimin në luftën kundër trafikimit të njerëzve dhe të drogës në BE. Duke folur në një konferencë në Tiranë, komisionari për drejtësi, liri dhe siguri, Franko Fratini tha se BE-ja synon ta forcoj sundimin e ligjit, gjyqësinë dhe sigurinë në rajon.
XS
SM
MD
LG