Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetarja e Qendrës Koordinuese Serbe për Kosovën, Sanda Rashkoviç-Iviç, e vlerësoi si të parakohshme deklaratën e ministrit të Jashtëm italian Masimo D'Alema, që plani i Kombeve të Bashkuara për Kosovën, në vija të përgjithshme, parasheh ndonjë form të pavarësisë me kufizime. "Në asnjë mënyrë nuk do të pajtohesha me një konstatim të tillë, dhe kjo gjithsesi është një premisë e gabuar ngase paraqet prejudikim të statusit të Kosovës", ka thënë Rashkoviç-Iviç.
XS
SM
MD
LG