Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria e Shqipërisë ka shpallur tenderin ndërkombëtar në vlerë prej 51 milion dollarë për terminalet e reja të portit kryesor të Durrësit. Ky projekt është financuar nga Banka Evropiane për Zhvillim dhe Investime, ndërsa punimet pritet të fillojnë në fillim të vitit 2007. Siç është njoftuar Porti i ri i Durrësit do të ketë kapacitet për 1 milion udhëtarë.
XS
SM
MD
LG