Ndërlidhjet

LONDËR


Magazina britanike "The Economist" publikoi sot një listë ku ka rradhitur 167 vende të botës sipas shkallës së tyre të demokracisë. Sipas hulumtimit, vetëm 13 përqind e botës jetojnë në demokraci të plotë, ndërsa në listë prinë Suedia si vendi me demokraci të plotë. Më pas rradhiten Shtetet e Bashkuara, Britania dhe Franca.
XS
SM
MD
LG