Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarë të lartë të ekonomisë dhe ekspertë nga 18 vende të Evropës Qëndrore dhe Jug-Perendimore diskutojnë sot në Tiranë për bashkëpunimin rajonal dhe ngritjen e linjave të reja të biznesit.
Në fokus të takimit janë reformat dhe investimet për stimulimin e zhvillimit të biznesit, me theks të veçant në infrastrukturë, financa dhe investime.
Takimi në të cilin po marrin pjesë rreth 800 udhëheqës biznesi dhe zyrtarë të tjerë zgjatë dy ditë.
XS
SM
MD
LG