Ndërlidhjet

LONDËR


Autoritetet britanike kanë sinjalizuar mundësinë e bërjes së testimit shëndetësor të të gjithë atyre që kanë vizituar restorantet dhe hotelet që ishin vizituar nga ish spiuni rus Aleksandër Litvinenko.
Hetuesit thonë se janë duke tentuar të përcaktojnë burimin e izotopit shumë të rrallë Polonium 210, që u detektua në trupin e Litvinenkos.
Gjurmë të kësaj substance janë gjetur në hotelet dhe restorantet, ndërsa zyrtarët pohojnë se është e mundur që persona tjerë të jenë të kontaminuar.
XS
SM
MD
LG