Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka marrë informacione për disa kërcënime të mundshme kundër personelit dhe pronave të misionit ndërkombëtar.
Policia nuk ka dhënë hollësi tjera se për çfarë kërcënimesh bëhet fjalë dhe kush qëndron prapa tyre, por vetëm ka njoftuar për shtimin e konsiderueshëm të masave të sigurisë në mbarë Kosovën.
XS
SM
MD
LG