Ndërlidhjet

HAGË


Në fillim të gjykimit të kreut të Partisë Radikale Serbe, Vojisllav Sheshel në Tribunalin e Hagës, prokurorja Hildegard Uertz-Retzlaf tha se do të dëshmojë që Shesheli ka qenë udhëheqës i ushtrisë partiake e cila i ka përndjekur jo serbët nga Kroacia dhe Bosnja me qëllim të krijimit të Serbisë së Madhe. Shesheli ka refuzuar të paraqitet në gjykatë, duke e humbur kështu të drejtën për vetmbrojtje.
XS
SM
MD
LG