Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Agim Çeku e ka miratuar dorëheqjen e ministrit për Kthim dhe Komunitete, Sllavisha Petkoviq. Njëherësh, kryeministri kosovar ka emëruar për ushtrues detyre në këtë post, sekretarin e përhershëm të kësaj ministrie, Branislav Grbiq.
Në dorëheqjen e tij, Sllavisha Petkoviq thekson pamundësinë e kryerjes së detyrave dhe punëve në ministri, shkaku i raporteve të krijuara me UNDP-në dhe UNMIK-un, lidhur me çështjen e kthimit të personave të zhvendosur.
XS
SM
MD
LG