Ndërlidhjet

BEOGRAD/SARAJEVË/PODGORICË


Serbia, Bosnja dhe Mali i Zi me entuziazëm e kanë prëshëndetur vendim e sotëm të NATO-s për t'u pranuar në Partneritetin për Paqe të aleancës. "Ky është një lajm shumë i mirë për ushtrinë dhe qytetarët tanë", ka kumtuar presidenti i Serbisë, Boris Tadiq. Komente të mirëpritjes janë bërë edhe në Bosnjë. Presidenti i Malit të Zi, Filip Vujanoviq ka thënë se zhvillimi i sotëm paraqet lëvizje drejt qëllimit për anëtarësim në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG