Ndërlidhjet

HAGË


Pranimi i Serbisë në Partneritetin për Paqe të NATO-s është kundërshtuar nga kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës, Karla Del Ponte. Zëdhënësi i saj, Anton Nikiforov ka thënë se "kryeprokurorja është e befasuar dhe se nuk ka qenë e konsultuar". Ai mëtutje është shprehur se vendimi i NATO-s në favor të Serbisë i gjason shpërblimit për mos bashkëpunim me Tribunalin e Hagës.
XS
SM
MD
LG