Ndërlidhjet

BRUKSEL


Qeveritë dhe ligjvënësit e Bashkimit Evropian e kanë tejkaluar mosmarrëveshjen rreth buxhetit të unionit për vitin 2007, duke i zhbllokuar fondet për politikën e jashtme dhe duke i bërë më transparente shpenzimet e BE-së.
Parlamenti Evropian hoqi dorë nga kërcënimet për të reduktuar 70 milionë euro nga shpenzimet e jashtme, të cilat mund të minonin planet e Bashkimit Evropian për të ndihmuar stabilizimin e Kosovës pas përcaktimit të statusit të saj.
XS
SM
MD
LG