Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri i punëve të jashtme i Serbisë, Vuk Drashkoviq ka thënë se zgjidhjen për statusin e Kosovës duhet kërkuar ndërmjet kërkesës legjitime të Serbisë, që kufijtë e saj të mos ndryshojnë dhe kërkesës së shqiptarëve që të qeverisin në Kosovë.
"Ky kompromis është në interes të të dy palëve dhe është e vetmja zgjidhje e qëndrueshme", i deklaroi Vuk Drashkoviq agjencisë Beta.
XS
SM
MD
LG