Ndërlidhjet

BAGDAD


Presidenti i Irakut, Jalal Talabani ka hedhur poshtë idenë e paraqitur nga sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan për mbajtjen e një konference ndërkombëtare për Irakun. Zoti Talabani ka thënë se kjo konferencë është e panevojshme pasi "në Irak po vazhdon procesi politik dhe se atje ekziston parlamenti që është më i miri në rajon". Ai mëtutje tha se Iraku është bërë një shtet i pavarur e sovran dhe se vetë Iraku do të vendosë për të ardhmen e tij.
XS
SM
MD
LG