Ndërlidhjet

KEJP KANAVERAL


Agjencia e Shteteve të Bashkuara për gjithësi, e njohur si NASA, thotë se synon ta ndërtoj një bazë të përhershme në Hënë. NASA thotë se kjo bazë do të shërbejë për kërkime shkencore dhe për prova të teknologjisë së nevojshme për udhëtimet e ardhshme në Hënë. Ndërtimi do të bëhej pas një sërë fluturimesh në Hënë të parapara që të fillojnë në vitin 2020.
XS
SM
MD
LG