Ndërlidhjet

PRISHTINË


Mandati i Agjencisë Evropiane për Rindërtim është zgjatur nga Këshilli Evropian deri më 31 dhjetor të vitit 2008. Agjencia Evropiane për Rindërtim është themeluar në shkurt të vitit 2000 dhe ka qenë përgjegjëse për rindërtimin e dëmeve të shkaktuara gjatë luftës në Kosovë. Aktualisht, aktivitetet kryesore të kësaj agjencie në Kosovë tani kanë të bëjnë më shumë me qeverisjen, reformimin e administratës publike, zhvillimin ekonomik dhe mbështetjen për strukturat e qeverive komunale.
XS
SM
MD
LG