Ndërlidhjet

BUJANOC


Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut në Bujanoc, Shaip Kamberi ka paralajmëruar kryetarin e Serbisë Boris Tadiq për gjendjen e rëndë të të burgosurve shqiptarë në burgun e Nishit. Në një letër dërguar Tadiqit, Kamberi thotë se ka kërkuar më herët nga Ministria serbe e Drejtësisë, transferimin e të burgosurve shqiptarë në burgun e Leskovcit apo Vranjës por nuk ka marrë përgjigje. Ai ftoi presidentin serb që personalisht të angazhohet për krijimin e kushteve më të mira për të burgosurit shqiptarë në burgun e Nishit.
XS
SM
MD
LG