Ndërlidhjet

BRUKSEL


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jaap De Hoop Scheffer, ka ftuar sot Serbinë që më 14 dhjetor në Bruksel ta nënshkruaj marrëveshjen për bashkëpun ndërmjet Serbisë e NATO-s në kuadër të Partneritetit për Paqe. Po këtë ditë, këtë marrëveshje do ta nënshkruajnë edhe Bosnjë Hercergovina dhe Mali i Zi.
XS
SM
MD
LG