Ndërlidhjet

NJU JORK


Një raport i Kombeve të Bashkuara thotë se gratë në botën arabe përballen me shkallë të gjerë të diskriminimit, e cila e bllokon prosperitetin ekonomik dhe social. Raporti thotë se grave duhet t'u mundësohet më shumë qasje në edukim, shëndetësi dhe ekonomi. Raporti i hartuar nga ekspertë dhe akademikë arabë gjithashtu thotë se gjysma e grave arabe nuk dijnë të shkruajnë e as të lexojnë.
XS
SM
MD
LG