Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i Mbrojtjes, tashmë në dorëheqje Donald Rumsfeld është përshëndetuar sot me personelin ushtarak të Pentagonit, duke shfaqur shpresën se historia do t'i gjykoj për mbarë shumicën e vendimeve të tij.
"Do të thoja që çdo gjë që kemi bërë këtu ka kaluar shkëlqyeshëm, por fatkeqësisht, jeta kalon ndryshe. Kur mijëra njerëz marrin disa vendime të vështira për qindra çështje urgjente, shumica e të cilave janë çështje të panjohura, natyrisht se shpresat nuk janë të përkryera. Por shumica e atyre vendimeve me kohë, do të tregojnë se ishin të duhura dhe se historia do të vlerësoj për të mirë marrjen e shumicës së atyre vendimeve", tha Rumsfeld, postin e të cilit tash e merr ish drejtori i CIA-së Robert Gates.
XS
SM
MD
LG