Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Në një raport të ri të UNICEF-it thuhet se në vendet në zhvillim, fëmijët që rriten në familjet ku gratë janë të përjashtuara nga vendim-marrja familjare, kanë më pak gjasa që të zhvillohen normalisht.
Studimi i titulluar "Gjendja e Fëmijëve në Botë në vitin 2006", ka zbuluar se familjet që kontrollohen nga burrat, shpenzojnë më pak para për ushqim dhe për përkujdesje shëndetësore, gjë që rezulton me shëndetin e dobët të fëmijëve.
XS
SM
MD
LG