Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendësi i parë i shefit të UNMIK-ut, Steven Shock i ka uruar sot Fatmir Sejdiut zgjedhjen në postin e kryetarit të LDK-së dhe i ka ofruar gatishmërinë e tij dhe UNMIK-ut për bashkëpunim. Përgëzime Sejdiut i kanë drejtuar dhe kryeministri Agim Çeku, familja e
presidentit Rugova, si dhe subjekte tjera politike.
Në anën tjetër, mbështetësit e Nexhat Dacit, oponentit politik të Sejdiut në garën për kryetar të partisë, bashkë me disa degë të LDK-së në diaporë, i kanë dërguar mesazhin e fundit Sejdiut që ta ndryshojë listën e Këshillit të Përgjithshëm të partisë, para se të kërkojnë alternativa të reja.
XS
SM
MD
LG