Ndërlidhjet

TEHERAN


Irani e ka hapur konferencën dy-ditëshe, që e vë në pyetje vrasjen e 6 milionë hebrenjve në Hollokaustin.
Qeveria iraniane tha se dëshiron ta vlerësojë shkallën e Hollokaustit, dhe nëse nazistët me të vërtetë përdorën dhoma gazi për t'i mbytur hebrenjtë.
XS
SM
MD
LG