Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Holanda u bë vendi i parë që e ndërpreu transmetimin e televizionit analog, duke u kyçur tërësisht në transmetimin e sinjalit digjital.
Kjo don të thotë se konsumatorët më nuk do të jenë në gjendje t'i përdorin antenat e vjetra, por shumë pak shikues i kanë vërejtur dallimet.
Vendet skandinave dhe Belgjika pritet të të kalojnë në transmetimin digjital deri në fund të vitit 2007.
XS
SM
MD
LG