Ndërlidhjet

PARIS


Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik paralajmëroi se ngrohja globale është duke paraqitur kërcënim serioz për qendrat turistike dimërore dhe ekonomitë që varen nga zhvillimi i tyre. Kjo organizatë ka thënë se vargmalet kanë qenë veçanarisht të ndjeshme ndaj ndryshimeve klimatike. Poashtu këtë vit, mbajtja e garave botërore me ski është goditur mjaft keq nga mungesa e reshjeve të borës, që ka bërë që shumë gara të shtyhen.
XS
SM
MD
LG