Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Joachim Ruecker u shpreh sot në Prishtinë se nuk shtrohet çështja se a do të zgjidhet statusi, por kur do të ndodh kjo. Sipas tij, kjo është vetëm çështje kohe.
Këto komente ai i bëri në Konferencën "Kosova pas statusit", që u organizua nga Fondacioni Fridrih Ebert Shtiftung dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile.
Ndërkaq zëvendës komandanti i KFOR-it, Roberto Bernandini tha se "KFOR-i qëndron fuqishëm kundër individëve të papërgjegjshëm që mundohen ta pengojnë të ardhmen e Kosovës".
XS
SM
MD
LG