Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Joachim Ruecker u shpreh sot në Prishtinë se nuk shtrohet çështja se a do të zgjidhet statusi, por kur do të ndodhë kjo. Sipas, tij, kjo është vetëm çështje kohe. Këto komente ai i bëri në Konferencën "Kosova pas statusit" që u organizua nga Fondacioni Fridrih Ebert Shtiftung dhe Fondacioni kosovar për shoqëri civile. Zëvendës komandanti i KFOR-it, Roberto Bernandini tha se "KFOR-i qëndron fuqishëm kundër individëve të papërgjegjshëm që mundohen ta pengojnë të ardhmen e Kosovës".
XS
SM
MD
LG