Ndërlidhjet

BUKURESHT


Presidenti i Rumanisë, Trajan Bashesku ka deklaruar sot se në samitin e djeshëm të Bashkimit Evropian në Bruksel, e ka paraqitur qëndrimin se zgjidhja për statusin e ardhshëm të Kosovës "nuk duhet të prek në integritetin territorial të Serbisë". Ai tha se në zgjidhjen për statusin, Kosova, "duhet të mbetet në kuadër të së drejtës ndërkombëtare dhe që të mos paraqesë ndryshim të kufijve të Serbisë".
XS
SM
MD
LG