Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës sot i ka ndërprerë punimet në mungesë të kuorumit.
Seanca e sotme ishte vlerësuar edhe test për Lidhjen Demokratike të Kosovës pas Kuvendit të saj zgjedhor dhe pozicionimit në dy krahë politikë.
Pasi opozita sot i braktisi punimet e seancës, LDK dhe AAK, që kanë shumicën në Kuvend, megjithate nuk arritën të sigurojnë kuorumin e nevojshëm që seanca t'i vazhdojë punimet.
XS
SM
MD
LG