Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian sot i ka miratuar rregullat për industrinë kimike. Ligji, i cili pritet të hyjë në fuqi vitin e ardhshëm, ndalon përdorimin e kimikateve më të rrezikshme në vendet e unionit, ndërsa rreth 30 mijë substanca tjera do të duhet të evidentohen në regjistrin qendror të Bashkimit Evropian.
BE-ja tha se rregullat e reja do të përmirësojnë shëndetin dhe do të mbrojnë mjedisin.
XS
SM
MD
LG