Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i Ekipit të Bashkimit Evropian në Prishtinë Torbjorn Sohlstrom tha se misioni i BE-së në Kosovën e pas statusit nuk do të jetë i ngjashëm me atë në Bosnjë e Hercegovinë.
"Kosovës i duhet prani ndërkombëtare jo e ngjashme me atë të vitit 1999, e as me atë në Bosnje. Kosovës i duhet angazhimi ndërkombëtar për t'ia garantuar ardhmërinë e saj", ka thënë Sohlstorm, për të shtuar se prania ndërkombëtare në Kosovë do të jetë në pajtim me zgjidhjen e statusit dhe me proceset që i udhëheq Martti Ahtisaari.
XS
SM
MD
LG