Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së është mbledhur sot pa mbështetësit e krahut politik të Nexhat Dacit dhe ka zgjedhur Kryesinë e re 21 anëtarëshe.
Eqrem Kryeziu është zgjedhur nënkryetar i parë i partisë. LDK do të ketë 5 nënkryetarë dhe sekretarin e përgjithshëm.
Pas takimit të Këshillit të Përgjithshëm, kryetari i LDK-së Fatmir Sejdiu tha se pakënaqësit e shprehura nuk i sheh si përçarje të partisë që mund të çojnë deri te ndarja e LDK-së.
Ndërkohë, zgjedhjen e kryesisë së LDK-së dhe nënkryetarëve, krahu politik i Nexhat Dacit e ka quajtur jolegjitime, meqenëse sipas tyre është shkelur statusi i partisë. Përkrahësit e Dacit e kanë bojkotuar mbledhjen sotme të këtij këshilli.
Adem Salihaj nga ky krah tha se në LDK tashmë është krijuar një ndasi e thellë.
XS
SM
MD
LG