Ndërlidhjet

PRAGË


Grupi Ndërkombëtar i Krizave paralajmëroi se Iraku po ballafaqohet me "shpërbërje të plotë, dhe rrezik që shteti të zhytet në kaos". Në raportin e ri, grupi me seli në Bruksel, fton Shtetet e Bashkuara për ndryshime radikale në strategjinë e tyre me qëllim të përfundimit të kësaj krize. Raporti e kritikon insistimin e Shteteve të Bashkuara për ta përkrahur koalicionin qeverisës të kryeministrit Nuri al-Maliki.
XS
SM
MD
LG