Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës është e vetëdijshme për sfidat e sigurisë me të cilat do të përballet në periudhën në prag të përcaktimit të statusit, por njëkohësisht është e gatshme të menaxhojë këto sfida, tha sonte kryeministri i Kosovës Agim Çeku, pas një takimi me shefin e UNMIK-ut Joachim Ruecker dhe me komandantin e forcës paqeruajtëse, gjeneralin Roland Kather.
Kreu i UNMIK-ut Joachim Ruecker tha se bashkëbiseduesit e sontëm janë pajtuar se institucionet e Kosovës janë të pjekura dhe se qytetarët e Kosovës janë të pjekur dhe i kanë kuptuar shumë mirë sfidat që kanë përpara dhe janë në gjendje tu përgjigjen këtyre sfidave në mënyrë shumë të përgjegjshme.
XS
SM
MD
LG