Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria amerikane ka ofruar 50 mijë dollarë ndihmë për gjykatën speciale serbe që mirret me rastet e krimeve të organizuara si dhe krimet e luftës të kryera gjatë viteve të 90-ta në konfliktet në Ballkan. Kjo ndihmë i është ofruar gjykatës për sigurimin e pajisjeve të ndryshme, veçmas në sektorin e hetuesisë. Më këtë shumë, vlera e të hollave që Shtetet e Bashkuara i kanë dhënë për këtë gjykatë, që konsiderohet mjaft e rëndësishme për sistemin gjyqësor të Serbisë, arrinë në 1.27 milion dollarë.
XS
SM
MD
LG