Ndërlidhjet

BEJRUT


Sekretari i përgjithshëm i Ligës Arabe, Amr Mussa sot u angazhua për dialog ndërmjet liderëve të Libanit. Në një konferencë për shtyp në Bejrut, zoti Mussa tha se "kontaktet ndërmjet liderëve libanezë nuk ekzistojnë".
- Unë dëgjova dhe ndoshat kam ndjenjën, se atje, ka intenca për përshkallëzim. Kjo do të jetë gjë e rrezikshme për Libanin dhe vullneti për përshkallëzim nuk do ti sjellë qëllimet politike që synohen nga liderët. Unë fuqishëm ftoj të gjithë që të mos ketë përshkallëzim, tha zoti Mussa.
XS
SM
MD
LG