Ndërlidhjet

BETLEHEM


Me rastin e festimeve për Krishtlindje, presidenti i Autoriteteti palestinez, Mahmud Abbas ka vizituar qytetin Betlehem në Bregun Perëndimor. Lideri palestinez mori pjesë në meshën që u mbaj në faltoren afër Kishës së Lindjes, vendi i Lindjes së Jezu Krishtit. Mijëra njerëz morën pjesë në këto manifestime, por raportohet se ata kryesisht ishin banorë vendës ose arabë të krishterë nga Izraeli, me pak vizitorë të jashtëm. Betlehemi, që dikur lulëzonte nga turizmi, tashmë nuk është i tillë për shkak të konfliktit izraelitëve dhe palestinezëve.
XS
SM
MD
LG