Ndërlidhjet

RIAD


Arabia Saudite tha se deri tash kanë arritur më shumë se 1.5 milionë myslimanë për të kryer haxhin vjetor në Mekë, i cili fillon pas pesë ditësh.
Ministria e Shëndetësisë tha se për Haxhin e sivjemë janë mobilizuar mbi 9.600 personel mjekësor dhe janë vendosur 21 spitale fushore në Mekë dhe Medinë, dy vendet e shenjta islamike. Raportohet se
janë ndërmarrë edhe masa të shtuara të sigurisë.
XS
SM
MD
LG