Ndërlidhjet

AMAN


Avokati i ish diktatorit irakian Sadam Hysein, ka ftuar bashkësinë ndërkombëtare t'i parandaloj autoritetet amerikane që t'i dorëzojnë Sadam Hyseinin për ekzekutim autoriteteve irakiane.
Khalil-al-Dulaimi tha se Hyseini "është i burgosur i luftës dhe sipas ligjeve ndërkombëtare ai nuk duhet t'i dorëzohet armikut".
Më herët zyrtarë të Vatikanit duke kundërshtuar dënimin me vdekje, shfaqën shpresën se ish diktatori Hysein do të kursehet nga ekzekutimi.
XS
SM
MD
LG