Ndërlidhjet

Prishtina kërkon njohje ndërkombëtare


Udhëheqësit e Kosovës i kanë dërguar kërkesa për njohjen e shtetit të Kosovës 192 shteteve të botës.

"Do të jetë një ditë e madhe sot sepse kemi filluar shumë punë që duhet t'i mbarojmë. Na nevojitet të vazhdojmë me punën dhe angazhimet tona dhe jemi plotësisht të përkushtuar të përmbushim premtimet për të ngritur një shtet të mirë", deklaroi presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu, një ditë pas shpalljes së pavarësisë.

XS
SM
MD
LG