Ndërlidhjet

TORONTO


Kanadaja ka konfirmuar rastin e dyë të lopes se cmendur.
Agjencia Kandaze për Inspektimin e Ushqimit ka thënë se lopa, nga provinca e Albertës, ka lindur më 1996 dhe duket te jete infektuar para fuqizimit te kufizimeve të ushqimti të kafsheve të vitit 1997.
XS
SM
MD
LG