Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan ka njoftuar për ndërrim të menaxhmentit që do t'i ndihmojë organizatës në zbatimin e reformatve. Anani nisi ndryshimet sot, duke emëruar adminstratorin e UNDP-së Mark Malloch Broën shef të stafit të tij. Broën zëvendësoi Iqbal Rizanë që ishte në këtë post për 7 vjet:
"Kam ndërmend të bëjë ndryshime tjera, të cilat do prekin diplomatët që janë brenda ndërtesës dhe ndoshta disa edhe jashtë selisë qendrore, kështu që ky është fillmi i një serie të ndryshimeve dhe lëvizjeve", ka thënë Anan.
XS
SM
MD
LG