Ndërlidhjet

PEKIN


Popullsia e Kinës parashihet të enjten të arrijë në 1 miliardë e 300 milionë, njoftoi një zyrtar i Komisionit Shtetëror për Popullsinë dhe Planifikimin e Familjes.
Zyrtari tha se politika kineze një fëmije për familje, e ka vonuar shifrën 1.3 miliardë për 4 vjet, por shtoi se rritja e popullsisë "ende është e madhe".
Demografët thonë se popullsia e Kinës shtohet për 10 milionë në vit.
XS
SM
MD
LG