Ndërlidhjet

PRAGË


Vendet e Bashkimit Evropain kanë mbajtur tre minuta heshtje në shenjë nderimi për rreth 150 mijë viktimat e shkaktuara nga Tsunami. Flamujt në institucionet qeveritare në 25 vendet e Unionit janë ulur në gjysmë shtizë. Nga kjo katastrofë rreth 10 mijë evropianë kanë vdekur apo llogariten të zhdukur.
Edhe në Shqipëri janë mbajtur tre minuta heshtje derisa dita e sotme është ditë zie në kujtim të viktimave. Lëvizja Mjaft dhe Kryqi i Kuq Shqiptar po organizojnë dërgimin e një ekipi mjekësor dhe po mbledhin ndihma për të prekurit nga tragjedia.
XS
SM
MD
LG