Ndërlidhjet

UASHINGTON


Departamenti amerikan i Shtetit ka bërë te ditur se ka rritje të vazhdueshme të frymës anti-hebreje vecanërisht në Evropë. Kjo është bazuar në numrin e incidenteve kundër simboleve dhe qendrave hebreje dhe deklaratve që nxisin këtë frymë.
Anti-semitizmi paraqet problem serioz vecanërisht në Rusi e Bjellorusi, por rritje të incidenteve të kësaj natyre ka pasur edhe në Belgjikë, Britani, Francë, Gjermani dhe Hollandë.
XS
SM
MD
LG