Ndërlidhjet

FORT HUD – TEKSAS


Fillon sot në një gjykatë ushtarake amerikane gjyqi kundër ushtarit, Charles Graner, lidhur me akuzat për keqtrajtim të të burgosurve irakianë në burgun Abu Graib. Ushtari Graner është në disa nga fotografitë e bëra publike dhe akuzohet të jetë drejtuesi i keqtrajtimeve në burgun në fjalë. 3 ushtarë të tjerë nga njësia e Graner janë shpallur fajtor për abuzimet në Abu Graib.
XS
SM
MD
LG